Комп'ютерні крісла, що прийшли на зміну стільцям, складаються з безлічі деталей. Якісно виготовлені елементи служать безпроблемно тривалий час, поки не знадобиться заміна. Запчастини для крісла відновлять технічні функції продукції, дозволивши і далі користуватися меблями.

Від чого ламаються крісла

Пріоритетними причинами поломки вважаються:

- зайве навантаження, викликане неправильною експлуатацією;

- застосування меблів не за призначенням;

- довгий період використання крісла.

Можна вказати ще один фактор - погана якість продукції, купленої в неперевіреному місці. Однак це безпосередньо залежить від вибору покупця і відноситься до необдуманих дій, що призводить замість планованої економії фінансів до нових витрат в результаті ремонту крісел.
Місця традиційних поломок

Відсутність фіксації спинки виробу. Поламався перманент, що відповідає за кут нахилу спинки, або механізм Фрістайл, який відповідає за притиск спинки крісла до тіла людини, що сидить.
Вийшла з ладу релаксуюча фурнітура для крісла під назвою «топган». Вона виконує функцію кочення.
З'явилася тріщина в хрестовині. Це трапляється, коли використовується пластикова деталь, що не витримує великої ваги.
Розхитані підлокітники. Якщо в них відсутні тріщини, значить комплектуючі для крісел в порядку і їх потрібно підкрутити болтами, зафіксувавши в початковому положенні.
Відсутність можливості опускання крісла по вертикалі або різке опускання його до нижнього рівня. Проблема в газліфті, який слід замінити.
Випадання з хрестовини роликів. Це є наслідком зносу заглушок хрестовини, відсутності стопорних кілець, поломки металевої запчастини для крісла у вузлі кріплення.
 Більшість поломок вирішується заміною деталей і фурнітури для крісла. У рідкісних випадках ремонт обходиться в суму, що дорівнює купівлі нової одиниці продукції. Щоб цього не сталося, відразу звертайте увагу на з'являються дефекти в роботі офісних меблів, поки одна проблема не призвела до великої поломки механізмів.

Крісло керівника, офісне, дитяче комп'ютерне крісло дають змогу комфортно розташуватися біля комп'ютера за столом. Якщо ви зіткнулися з поломкою меблів, що вимагає придбання запчастин для крісла, звертайтеся до нас. Ми допоможемо і тим, хто вирішив придбати крісла для організації робочого місця.

Ласкаво просимо в MebelOpt, що пропонує нову продукцію від брендів, які добре себе зарекомендували, а також допомагає придбати необхідні комплектуючі для крісел і стільців.