Успішний бізнесмен обов'язково повинен мати в кабінеті солідні меблі. Високий статус наголошується, зокрема, на добротному кріслі керівника. Призначені для керівників вироби відрізняються від інших моделей офісних меблів. Йдеться не лише про значні розміри продукції. Для обробки крісел використовуються досить дорогі матеріали. Це цілком закономірно, оскільки модель елітного типу підвищує статус фірми. Не менш важливо, щоб товар був довговічним та практичним.Інша обов'язкова вимога до подібних меблів – комфортність. Досягнення цієї мети розробляється технічно складне пристрій, з якого створюються високі ергономічні характеристики продукції. У багатофункціональних меблів є численні регулювання, які допомагають у підтримці хорошого тонусу керівника протягом усього робочого дня. Бізнесмен може легко змінити висоту спинки, глибину сидіння. Оптимальною стає висота підлокітників, коли крісло фіксується у будь-якому положенні.
 

На ринку представлено велику кількість продукції різних компаній. Вибір залежить від потреб покупців. Уподобання продиктовані також естетичними уподобаннями бізнесменів. Наприклад, молодим та енергійним керівникам, як правило, подобається меблі, виконані в ультрасучасних тенденціях. Поряд з іншими прийомами можуть бути використані елементи новаторського декору, популярним також є стиль хай-тек.

Вивчивши особливості моделей, нескладно вибрати таке крісло, яке влаштовуватиме в усіх відношеннях.
 

Так, випускаються меблі, що спираються не тільки на ніжки, але також - на раму. У результаті досягається максимально можлива стійкість. Не обов'язковими є механізми підйому та повороту. Подібна спрощена модель має суттєву перевагу – відносну дешевизну. Ще меншу вартість мають крісла, призначені для менеджерів нижньої ланки.

Що стосується оббивки, серед численних пропозицій – моделі з натуральної шкіри. Такі меблі традиційно мають значну вартість, проте вони виправдовуються через збереження зовнішнього вигляду протягом тривалої експлуатації. Хоча має сенс розглянути можливість використання шкірозамінників. Завдяки сучасним технологіям, матеріал випускається практичний та досить гарний.